Remodeling of COMEOS office (Belgian Trade Register)

The concept was dictated by an ecological redesign  by favouring pleasant and bright working spaces. The plant façade trapping up the building and a the new garden are the spirit of the project. The meeting rooms and customer areas are convivial, cosy and functional. Wood is at the center of the project. Alcoves allow to divide spaces and offer more intimacy for the staff. The materials, fabrics and furnitures are chosen in an eco friendly manner.

News

Discover our stories, projects, collections, events and new inspirations
Carousel controls

Télétravail : les conseils d’une architecte pour travailler chez soi reportage BX1

Read More

Studio CN won the project for the Belgian commercial register COMEOS

Read More

Caroline Notté to celebrate 100 years of Bauhaus releases exclusive rug design

Read More
%d bloggers like this: